Трубчасті радіатори Cordivari ARDESIA виготовляють із високопрочної сталі на одному з найкрупніших заводів за виробництвом оточувальної техніки в Італії. Уже 40 років до ряду, компанія Cordivari виробляє радіатори отоплення, які користуються популярністю по всьому світу. Вони використовуються в загородному будівництві, у багатоквартирних та багатоповерхових будинках, у торгових центрах та інших закладах.

Основні переваги
Серед основних достоїнств, які володіють радіаторами Кордивари Ардесія, можна видати:
• хороше і рівномірне розподілення тепла;
• конвекція нагрітого повітря в приміщенні;
• гігієнічна чистота та безпека у використанні;
• унікальний дизайн.

Радіатори від італійського бренду можна використовувати у школах, медичних закладах та дитячих садах. Длина кожної секції даного радіатора показала показник у 46 мільйонів. Корпус виготовлений із стальних листів з товщиною в 1,5 мм. Трубка радіатора має діаметр 25 мм і 1,2 міліметра товщини.

Всі трубчасті радіатори Cordivari ARDESIA поставляються в готовому до установки та експлуатації відео. Їх можна окрасити в будь-який колір палітри RAL. У комплект їх поставки входить монтажна резьба ¾, встановлена ​​заглушка та повітряний насос для відводу повітря, які забезпечують оптимальну роботу трубчастої батареї. Що касается кронштейнов для крепления радіатора на стену, їх придеться купувати окремо. Радіатори Cordivari ARDESIA ідут у стандартному білому цвіті. Радіатори вживаються в плоский поліетиленовий мешок з картонним на торцях. Таким чином забезпечується максимальна захист теплової техніки при транспортуванні.

Залежно від потреб та бажаного замовлення дані нагрівальних пристроїв можуть бути змінені в комплектаціях та технічних характеристиках. Висота радіатора може складати від 207 до 2500 мільйонів. Також дані батареї можуть мати до 40 секунд і різний вид підключень до системи відображення. Радіатори можуть бути вуглистими і радіусними, а також мети радіаторну скамейку. Трубок у радіаторі може бути від двох до шести, із глибинною від 66 до 230 мільйонів.

Данну отопітельну техніку можна встановити в любому приміщенні. За допомогою різноманітної квіткової палитри, легко вдається підібрати радіатор отоплення до любого інтер'єру приміщень, Можливе монтування денного пристрою обогрева на полу, в ніше або на стіні.
 

Перейти в каталог